Liczba postów: 4,260
Liczba wątków: 90
Dołączył: Oct 2012
Reputacja:
15
Bo się nabijasz
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 12,349
Liczba wątków: 200
Dołączył: Mar 2011
Reputacja:
75
- 500 złotych za małą, szarą rybę ?!
- To bardzo rzadki gatunek.
- To poproszę cztery.
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 71
Liczba wątków: 2
Dołączył: Oct 2013
Reputacja:
0
Padłem ze śmiechu
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 4,260
Liczba wątków: 90
Dołączył: Oct 2012
Reputacja:
15
Hallo hallo są tu jeszcze jacyś kuchmistrze?
Szukam od dłuższego czasu jakiegoś godnego uwagi przepisu na uwaga ... Bakłażana
w dowolnej formie , jako główny produkt dania lub w każdej innej formie. Czekam na sugestie i propozycje.
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 1,166
Liczba wątków: 78
Dołączył: Jan 2012
Reputacja:
6
Witam ja bym wydrążył bakłażany środek albo przeciął bym na dwie połówki i wydrążył w tedy środek na "łódeczki". Zrobił bym farsz z mięsa mielonego z podsmażoną cebulką . Do tego trochę ryżu i jak wszystko ostygnie to jedno jajko do zwarcia farszu, wymieszać i nafaszerować na wierzch posypać startym serem najlepiej chedar ale nie koniecznie
wszystko pakujemy do naczynia żaroodpornego i do piekarnika aż się wszystko ładnie zapiecze smacznego
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 4,260
Liczba wątków: 90
Dołączył: Oct 2012
Reputacja:
15
Czyli przepis a'la papryka faszerowana? A co zrobić z tym co wydrążę? Trochę szkoda tego.
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 1,166
Liczba wątków: 78
Dołączył: Jan 2012
Reputacja:
6
(13-09-2014, 14:41 PM)tatakuby napisał(a): Czyli przepis a'la papryka faszerowana? A co zrobić z tym co wydrążę? Trochę szkoda tego.
Powiem to tak to jest tylko przykład. Jak zrobisz to twój wybór ja robiłem coś takiego ale z cukimią więc środek wyrzucałem
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 12,369
Liczba wątków: 353
Dołączył: Mar 2011
Reputacja:
90
Łojciec, środek można fajnie użyć do ratatuja.
Nie udzielam porad na PW, od tego jest forum
Ponad 1000l wody w obiegu, a w nim 13 gatunków ryb, z czego pielęgnic 9
pozdrawiam, Łukasz
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 2,239
Liczba wątków: 93
Dołączył: Dec 2011
Reputacja:
10
(13-09-2014, 14:41 PM)tatakuby napisał(a): Czyli przepis a'la papryka faszerowana? A co zrobić z tym co wydrążę? Trochę szkoda tego.
Wymieszaj z mięsem i resztą jako farsz.
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 4,260
Liczba wątków: 90
Dołączył: Oct 2012
Reputacja:
15
Tez o tym pomyślałem Zosieńko
Podziękowania złożone przez: