07-11-2012, 15:21 PM
Na zimę (mając więcej czasu) pokaże kilka moich przepisów, są w nich produkty, których nikt nie używa (nie spotkałem w sieci opisów) a nadają się świetnie.
e_gregor - rób, zawsze ciekawe doświadczenie.
Temperatura przy produkcji płatków jest dużo wyższa - mowa o płatkach powstających w tzw. bębnach.
Myślę, że może się to udać. Ja bym wyciągnął próbne partie tak w 30 minutowych odstępach, w czasie suszenia trwającego, załóżmy 3 godziny i sprawdzał jak się to zachowuje w szklance z wodą oraz jak pobierają takie płatki ryby.
Może coś ciekawego wyjść z takich testów
e_gregor - rób, zawsze ciekawe doświadczenie.
Temperatura przy produkcji płatków jest dużo wyższa - mowa o płatkach powstających w tzw. bębnach.
Myślę, że może się to udać. Ja bym wyciągnął próbne partie tak w 30 minutowych odstępach, w czasie suszenia trwającego, załóżmy 3 godziny i sprawdzał jak się to zachowuje w szklance z wodą oraz jak pobierają takie płatki ryby.
Może coś ciekawego wyjść z takich testów