22-01-2017, 17:06 PM
Zazwyczaj zaopatruję się w biedrze, a tam w mrożonkach warzywnych włoskich i greckich dają zestaw przypraw, więc po prostu zwiększam ilość Lubię ogólnie dosmaczyć przyprawą do ziemniaków i papryką ostrą mieloną, vegety nie lubię, sól staram się zastępować sosem sojowym (jeśli to możliwe)
Do beszamelu najlepiej sprawdzają się kwaśne i ostre smaki.
W tym przepisie jednak wspaniałe jest to, że można to pichcić codziennie, tyle że z różnymi warzywami i przyprawami, więc za każdym razem danie będzie smakowało inaczej
Do beszamelu najlepiej sprawdzają się kwaśne i ostre smaki.
W tym przepisie jednak wspaniałe jest to, że można to pichcić codziennie, tyle że z różnymi warzywami i przyprawami, więc za każdym razem danie będzie smakowało inaczej
"Akwarystyka jest jak alkoholizm, wszystko idzie w szkło."