Ja jade na papke.Na wpol rozmrozone krewetki,groszek ,szpinak laduje do robota k. .Zaczynam miksowac od nieduzej ilosci .Pozniej sukcesywnie dodaje .By osiagnac odpowiegnia konsystecje mozna dolac troche wody...Kiedy juz calosc jest zmiksowana na papke do miksera dodajemy (mieszajac) kwasek cytrynowy,spiruline ,astraxanthine.Jeszcze raz to miksuje.Na koniec mieszam z agar-agar .Nie czekajac na to zanim mi sie zrobi "galareta" laduje to w woreczki klade je na deske do krojenia chleba na plasko rozprowadzam rownomiernie w woreczku(cienka warstwa okolo 3 mm) wypychajac powietrze z woreczka i zamykam woreczek (zip-lock) .Wkladam tak na plasko ostroznie do zamrazarki,nastepny woreczek poobnie ...klade je jeden na drugi...To wszystko.
Wiem ze opis troche chaotyczny ..ale moze, moze komus to pomoze .Powodzenia.
Wiem ze opis troche chaotyczny ..ale moze, moze komus to pomoze .Powodzenia.