Liczba postów: 43
Liczba wątków: 13
Dołączył: May 2016
Reputacja:
0
Yhmm a co najlepszego mógłbym kupić jako składniki (krewetki, szpinak, groszek) cos jeszcze ?? a przeczytałem ze lepsze od żelatyny byłby agar czy cos takiego co mozna kupić w sklepie ze zdrowa żywnością co sądzicie ??
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 16
Dołączył: Mar 2015
Reputacja:
3
Można. W lepszych hipermarketach tez jest.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 13
Dołączył: May 2016
Reputacja:
0
No dobrze to poszukam jakiegoś przepisu i może coś uda mi się dla nich zrobic fajnego, a na razie jeszcze Hikari
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 1,588
Liczba wątków: 44
Dołączył: Jan 2012
Reputacja:
12
Nie ma się czego bać
Pamiętam jak ze mnie mama się śmiała jak robiłem mixy dla dysków.
Teraz żona mi wypomina że pół zamrażarki na różne mrożonki to lekka przesada. Jeszcze niedawno było więcej bo kupowałem szprotki w taflach a nie robaczki w blistrach
Jak zobaczysz z jakim apetytem ryby jedzą własnoręcznie skomponowany posiłek to daje +10 do radości z hobby
Talknięte z tapka.
Podziękowania złożone przez:
Liczba postów: 12,349
Liczba wątków: 200
Dołączył: Mar 2011
Reputacja:
75
Przepisy masz tu na forum
- 500 złotych za małą, szarą rybę ?!
- To bardzo rzadki gatunek.
- To poproszę cztery.
Podziękowania złożone przez: