![]() |
Dator - galeria - Wersja do druku +- Cichlidae.pl - podyskutujmy o pielęgnicach (https://cichlidae.pl) +-- Dział: Prezentacje (https://cichlidae.pl/forum-23.html) +--- Dział: Prezentacje pielęgnic (https://cichlidae.pl/forum-27.html) +--- Wątek: Dator - galeria (/thread-381.html) |
Dator - galeria - lukhil - 01-09-2011 W tym temacie prosze wstawiac zdjęcia Darka (Dator) ![]() ![]() 1. lamprologus ocellatus (Tanganika) ![]() 2. herichthys carpintis (Meksyk) ![]() 3. herichthys carpintis (Meksyk) ![]() 4. nandopsis tetracanthus (Kuba) ![]() 5. excichlasoma grammodes (Meksyk) ![]() 6. excichlasoma grammodes (Meksyk) ![]() 7. excichlasoma festae (Ekwador) ![]() 8. excichlasoma festae (Ekwador) ![]() 9. nandopsis tetracanthus (Kuba ![]() 10. excichlasoma grammodes (Meksyk) ![]() 11. thorichthys ellioti (Gwatemala, Meksyk), excichlasoma ornatum (Ekwador, Kolumbia) ![]() 12. thorichthys ellioti (Gwatemala, Meksyk), excichlasoma ornatum (Ekwador, Kolumbia) ![]() 13. rhamphochromis esox (Malawi) ![]() 14. excichlasoma ornatum (Ekwador, Kolumbia) ![]() 15. nandopsis tetracanthus (Kuba) ![]() 16. excichlasoma festae (Ekwador) ![]() 17. nandopsis tetracanthus (Kuba) ![]() 18. nandopsis tetracanthus (Kuba) ![]() 19. nandopsis tetracanthus (Kuba), excichlasoma festae (Ekwador ![]() 20. excichlasoma grammodes (Meksyk) ![]() 21. metriaclima lombardoi (Malawi) ![]() 22. astronotus ocellatus (Brazylia, Kolumbia, Peru) ![]() 23. astronotus ocellatus (Brazylia, Kolumbia, Peru) ![]() 24. pseudotropheus sp. ? (Malawi) ![]() 25. rocio octofasciata (Gwatemala, Honduras, Meksyk) ![]() 26. excichlasoma festae (Ekwador) ![]() 27. paratheraps fenestratus (Meksyk) ![]() 28. aequidens pulcher (Panama, Trynidad, Wenezuela) ![]() 29. parachromis managuensis (Costa Rica, Honduras, Nikaragua) RE: Dator - galeria - qbsztyk - 01-09-2011 Póki co, na prośbę Darka, żeby zaspokoić ciekawość użytkowników, wszystkie zdjęcia będą w tym temacie, może w przyszłości coś się wymyśli. ![]() 30. trichogaster trichopterus (Birma, Indonezja, Malezja, Tajlandia, Wietnam) ![]() 32. herichthys carpintis (Meksyk) ![]() 33. hemichromis lifalili (Kongo) ![]() 34. parachromis managuensis (Costa Rica, Honduras, Nikaragua) ![]() 35. parachromis managuensis (Costa Rica, Honduras, Nikaragua) ![]() 36. rocio octofasciata electric blue ![]() 37. astronotus ocellatus (Brazylia, Kolumbia, Peru) ![]() 38. excichlasoma grammodes (Meksyk) ![]() 39. nandopsis tetracanthus (Kuba) ![]() 40. cryptoheros honduran red point (Honduras) ![]() 41. fussorochromis rostratus (Malawi) ![]() 42. hemichromis bimaculatus (Gwinea – Liberia) ![]() 43. hemichromis elongatus (Gwinea – Zambia) ![]() 44. astronotus ocellatus (Brazylia, Kolumbia, Peru) ![]() 45. excichlasoma festae (Ekwador) ![]() 46. metriaclima callainos, labidochromis caeruleus, pseudotropheus cyaneorhabdos, melanochromis jahannii, lodotropheus sprengerae (Malawi) ![]() 47. placidochromis milomo, aulonocara jacobfreibergi, aulonocara „calico” (Malawi) ![]() 48. nimbochromis livingstonii (Malawi) ![]() 49. dimidiochromis compressiceps (Malawi) ![]() 50. champsochromis caeruleus, dimidiochromis compressiceps, nimbochromis livingstonii (Malawi) ![]() 51. archocentrus cutteri (Belize, Nikaragua, Honduras) ![]() 52. vieja argentea (Meksyk, Gwatemala) ![]() 53. rocio octofasciata (Meksyk, Gwatemala, Honduras) ![]() 54. amphilophus labiatus (Nikaragua) ![]() 55. placidochromis milomo, aulonocara jacobfreibergi, aulonocara calico (Malawi) ![]() 56. metriaclima callainos, labidochromis caeruleus, pseudotropheus cyaneorhabdos, melanochromis jahannii, lodotropheus sprengerae (Malawi) ![]() 57. champsochromis caeruleus (Malawi) ![]() 58. cryptoheros honduran red point (Honduras) ![]() 59. avatarius datorius ;-), czyli nandopsis tetracanthus (Kuba) ![]() 60. hemichromis elongatus (Gwinea – Zambia) ![]() 61.hemichromis elongatus (Gwinea – Zambia) ![]() 62. pseudotropheus socolofi, labidochromis caeruleus, metriaclima estherae red-red, pseudotropheus demasoni (Malawi) ![]() 63. nandopsis tetracanthus (Kuba) ![]() 64. hemichromis elongatus (Gwinea – Zambia) ![]() 65. tilapia spongotroktis-? (Kamerun) ![]() 66. herichthys carpintis (Meksyk), hemichromis elongatus, hemichromis lifalili (Kongo) ![]() 67. nandopsis tetracanthus (Kuba) ![]() 68. brachydanio albolineatus (Birma, Malezja, Sumatra, Tajlandia), ancistrus dolichopterus (Brazylia, Gujana) ![]() 69. excichlasoma festae (Ekwador) ![]() 70. „mbuna” (Malawi) ![]() 71. „mbuna” (Malawi) ![]() 72. astatotilapia nubilus (Wiktoria) ![]() 73. herichthys carpintis (Meksyk), hemichromis lifalili (Kongo), herotilapia multispinosa (Nikaragua – Panama) ![]() 74. tilapia spongotroktis (Kamerun) ![]() 75. nimbochromis livingstonii, champsochromis caeruleus, sciaenochromis fryeri (Malawi) ![]() 76. pterophyllum scalare (Ekwador, Peru) ![]() 77. betta splendens (Tajlandia, Kambodża, Laos) ![]() 78. pterophyllum scalare (Ekwador, Peru) ![]() 79. labidochromis caeruleus (Malawi), hemichromis elongatus (Gwinea – Zambia) ![]() 80. geophagus cf. abalios tamanaco (Wenezuela) ![]() 81. paratheraps fenestratus (Meksyk) ![]() 82. thorichthys ellioti (Gwatemala, Meksyk), geophagus winemilleri, pterophyllum scalare (Ekwador, Peru) ![]() 83. geophagus winemilleri, hemichromis elongatus (Gwinea – Zambia) ![]() 84. geophagus winemilleri, thorichthys ellioti (Gwatemala, Meksyk) ![]() 85. thorichthys ellioti (Gwatemala, Meksyk) ![]() 86. pterophyllum scalare (Ekwador, Peru) ![]() 87. ancistrus dolichopterus (Brazylia, Gujana) ![]() 88. xiphophorus maculatus (Maksyk, Gwatemala) ![]() 89. oreochromis mossambicus (Wschodnia Afryka) ![]() 90. lepidiolamprologus kendalli (Tanganika), hemichromis elongatus (Gwinea – Zambia), thorichthys ellioti (Gwatemala, Meksyk), paratheraps fenestratus (Meksyk) ![]() 91. pterophyllum scalare (Ekwador, Peru) ![]() 92. geophagus cf. abalios tamanaco (Wenezuela) ![]() 93. geophagus red head tapajos (Brazylia) ![]() 94. „mbuna” (Malawi) ![]() 95. nimbochromis livingstonii, sciaenochromis fryeri (Malawi) ![]() 96. pterophyllum scalare (Ekwador, Peru) ![]() 97. thorichthys ellioti (Gwatemala, Meksyk) ![]() 98. pseudotropheus socolofi, pseudotropheus cyaneorhabdos, labidochromis caeruleus, metriaclima estherae red-red, pseudotropheus demasoni (Malawi) ![]() 99. hemichromis elongatus (Gwinea – Zambia) ![]() 100. heros efasciatus (Brazylia, Peru) ![]() 101. ![]() 102. ![]() 103. ![]() 104. ![]() 105. ![]() 106. ![]() 107. ![]() 108. ![]() 109. RE: Dator - galeria - lukhil - 01-09-2011 Ja pier...e raj ![]() RE: Dator - galeria - Robert M. - 01-09-2011 Piękne ryby, tylko błagam zróbcie do nich podpisy. Nie każdy siedzi w temacie ![]() Kolekcja imponująca ![]() Marta RE: Dator - galeria - Ruki - 01-09-2011 Mi się scroll w myszce przegrzał od zjeżdżania w dół. ![]() Popieram Martę, aż się prosi o podpisy. RE: Dator - galeria - qbsztyk - 01-09-2011 (01-09-2011, 12:04 PM)Robert M. napisał(a): Piękne ryby, tylko błagam zróbcie do nich podpisy. Nie każdy siedzi w temacie Więc ja proponuję zrobić numerację, potem Darek do każdego numerka zrobi podpis i mi podeśle a ja tu wkleję. RE: Dator - galeria - lukhil - 01-09-2011 Tylko ciezko z identyfikacja co niektorych ![]() RE: Dator - galeria - patrykD - 01-09-2011 Ha! Darek, Ty się chłopie zastanawiasz jaki profil obrać zamiast po prostu wpuszczać wycieczki i kasować bilety ![]() RE: Dator - galeria - dator - 01-09-2011 (01-09-2011, 11:52 AM)lukhil napisał(a): Ja pier...e raj Lukhil, nie przeklinaj ![]() Jeszcze raz wielkie dzięki. Niektóre foty się powtarzają. Totalny groch z kapustą ![]() ![]() (01-09-2011, 12:04 PM)Robert M. napisał(a): Piękne ryby, tylko błagam zróbcie do nich podpisy. Nie każdy siedzi w temacie Marta, Jestem zarejestrowany na kilku portalach/forach, ale uaktywniłem się na tym, bo tu znalazłem partnerów do wymiany doświadczeń. Podpisy na tym Forum ![]() Ps. W przyszłym roku wystawiam się we Wrocku koło Ciebie, znalazłem właśnie sponsora ![]() (01-09-2011, 12:29 PM)patrykD napisał(a): Ha! Darek, Ty się chłopie zastanawiasz jaki profil obrać zamiast po prostu wpuszczać wycieczki i kasować bilety Hej, Zauważ, że to kompilacja zdjęć z kilku lat. Zawsze było tak, że chciałem mieć więcej ryb niż mogłem pomieścić. Toteż ryby długo u mnie miejsca nie zagrzewały (no, były wyjątki ![]() ![]() RE: Dator - galeria - igor1996sa - 01-09-2011 Łooo... Aż szczęka opada! ![]() |